Ny hjemmeside

Finner du ikke det du leter etter? Vi er i gang, og det kommer etter hvert. Takk for tålmodigheten!

Som du kanskje allerede har sett, er hjemmesida vår splitter ny. Vi har nemlig byttet biblioteksystem, og da fikk vi jammen ny hjemmeside også. Vi er så fornøyde, og håper at du også vil like den!

Det nye biblioteksystemet vårt heter Quria, og er ganske forskjellig fra det vi er vant til. Men mest på vår side. Du kan gjøre nesten alt du gjorde på de gamle sidene våre - i tillegg til et par nye ting.

Søk etter bøker og filmer

Du søker fortsatt etter bøker og filmer øverst på startsida vår. Når du har søkt etter noe, kan du filtrere søket på høyre side.

Logg inn

"Logg på"-knappen, og "Mine sider"-knappen finner du øverst til høyre. Der logger du inn med lånekortnummer og PIN.

Når du er innlogget kan du blant annet...

• se hva du har lånt og reservert.
  • se hva du har lånt tidligere.
  • se hvilken plass du har i reservasjonskøen.
  • fryse reservasjonene dine. Veldig nyttig hvis du skal på ferie!
  • lagre bøker og filmer du vil låne senere.
  • skrive bokanmeldelser.
  • se og endre personopplysningene dine.

Lånekortnummer og PIN

Lånekortnummeret ditt finner du under strekkoden på lånekortet ditt.

Hvis du ikke husker PIN-koden din kan du ordne det selv, ved å klikke på "Har du glemt PIN-koden?" når du skal logge på. Du kan også sende oss en e-post eller spørre i bibliotekskranken.

Språkvelger