Velkommen til årets sommerlesaksjon!

Vi i Stjørdal bibliotek håper barna i kommunen er like ivrige i år som tidligere år, og vi skal forsøke å legge så godt tilrette som mulig for at leselysten skal få blomstre, også denne sommeren.

Sommerles.no er en nettbasert lesekampanje for barn fra 1. til og med 7. trinn, og er laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Det skal være gøy å være med!

Barn som leser jevnlig i løpet av sommeren, styrker leseferdighetene sine gjennom en lang ferie.

Noen leser på fritiden, men vi vet at de barna som ikke gjør det, stiller med et dårligere utgangspunkt ved skolestart.
Vi håper dere vil hjelpe oss med å motivere barna til å være med på Sommerles. Det er en fin aktivitet uansett hvordan dere skal feriere i sommer.

Ta turen innom ⇒altom.sommerles.no eller ⇒Stjordalbibliotek.no/sommerles for mer info om leseaksjonen.
Obs: I år deler vi ut premier fra 1. juli.

Bøker kan du bestille på nett ved å logge inn i ⇒Meg & Mitt med lånekortnummer og pinkode. Da kan du søke i katalogen vår og reservere bøker, for så å hente de i våre åpningstider.