En rekke artister og andre kjente og ukjente profiler forteller om boka som har betydd mest for dem, og kanskje forandret synet deres på lesing og livet. Sjekk denboka ⇒Instagram, ⇒Facebook eller ⇒Youtube, og se hvilken bok som har gjort inntrykk på personer som Kjetil Jansrud, Kristine Ullebø, Birgit Skarstein og Carl Martin Eggesbø.

Bøker

“Åtte litteraturforeninger står bak kampanjen som ble initiert av NBU og administreres av Foreningen !les. Redaksjonen i prosjektet består av lederne i Foreningen !les, NBU og Leser søker bok. De øvrige litteraturorganisasjonene er: Bokhandlerforeningen, Den norske Forleggerforening, Kulturtanken, Norsk Barnebokinstitutt og Norsk Forfattersentrum.

Øvrige samarbeidspartnere i prosjektet er: Slottet, Norsk Litteraturfestival på Lillehammer, Deichman, Bergen Offentlige Bibliotek med flere. Prosjektet har artist Fay Wildhagen og Lars Joachim Grimstad, ungdomsbokforfatter og kreativ leder i Try, som fagkonsulenter.” (https://foreningenles.no/skal-gjore-litteratur-relevant-og-attraktiv-for-ungdom)

 

Translate »