E-ressurser og søk

Biblioteksøk

Finn bøker, filmer, spill og musikk fra norske bibliotek. Bestill og hent på ditt lokale bibliotek. Krever nasjonalt lånekort.

Bokhylla

Fargerike bøkerHer kan du søke etter bøker som ligger digitalt tilgjengelig på bokhylla.no

eBokBib

Logo til ebokbibGratis tilgang til tusenvis av e-bøker på nettbrett eller smarttelefon. Logg inn med lånekortnummer og PIN-kode. Last ned appen eBokBib fra Google Play eller App Store og logg inn. Har du ikke lånekort, vil du få det på ditt lokale bibliotek.

Med e-boklån slipper du purringer fra biblioteket – bøkene leveres automatisk inn når lånefristen går ut.

Emnesøk – barn og ungdom

ForstørrelsesglassTjeneste som gjør det enkelt å finne fortellinger som gjenspeiler emner i læreplanen for grunnskolen.

Emnesøk – unge voksne og voksne

ForstørrelsesglassTjeneste som gjør det enkelt å finne fortellinger som gjenspeiler emner i læreplanen for videregående opplæring. Temaer som familie, oppvekst, vårt forhold til andre mennesker, til historien, til teknologien og naturen.

Filmbib

Logo for filmbib - trykk for lenkeFilmbib er en strømmetjeneste for norsk kort- og dokumentarfilm. Du får tilgang til tjenesten via ditt nasjonale lånekort. Logg på med lånekortnummer og PIN-kode. Filmbib er tilgjengelig på PC, smarttelefon og nettbrett.
Filmbib for Android  ♦  Filmbib for iOS

⇒Helsebiblioteket

Helsebiblioteket gir gratis tilgang til fagprosedyrer, oppslagsverk, databaser, tidsskrifter og andre kunnskapsressurser for helsepersonell. En del ressurser har alle tilgang til, mens andre ressurser krever at du er koblet på WiFi “Kimen-gjest”.

Film og bok

Filmrull strukket utFinn filmer som bygger på bøker.

Globus

Datamaskin, globus og bokstabelFinn bøker og filmer om bestemte steder i verden.

Noveller og eventyr

Maleri av et barn som gir blomster til et troll som ligger på bakkenSøk etter noveller og eventyr og finn forfatteren, hvilke noveller/eventyr en bestemt forfatter har skrevet, hvilke bøker novellen/eventyret fins i, noveller/eventyr på bestemte språk, medietyper, barn/voksen.

Ordnett

Datamaskin, globus og bokstabel
På publikumspcene våre og via WiFi “Kimen-gjest” får du tilgang til en rekke ordbøker på ordnett.no.

 

Serier og krimhelter

Fargerike bøker på linjeFå oversikt over rekkefølgen på bøker i serier. Du får også oversikt over hvilke bøker en bestemt “krimhelt” opptrer i, og hvilke serier en forfatter har skrevet.

Pressreader

logo pressreader
PressReader inneholder digitale utgaver av tusenvis av aviser og tidsskrift fra hele verden. Last ned appen PressReader til din mobile enhet og få tilgang via WiFi “Kimen-gjest” i biblioteket. Du kan også bruke PressReader via nettleser. Tilgangen din varer i tre dager, som betyr at du kan bruke tjenesten hjemmefra etter bibliotekbesøket.

 

Retriever (Atekst)

ForstørrelsesglassNorges største digitale avisarkiv.
Tilgjengelig via WiFi i bibliotekets lokaler.
For tilgang til Atekst, trykk her.

Translate »