lør 21sep

Hvor: Bibliotekamfiet

Kl. 15.00

Pris: 150/100 kr.

AVLYST! I april ble det kjent at Anne B. Ragde kommer med et sjette og siste bind i romanserien om familien Neshov fra Byneset. Siden første bind i serien, Berlinerpoplene, utkom i 2004, har serien blitt en av tidenes mest populære. I det siste bindet har Anne B. Ragde lovet at trådene fra de foregående fem bindene samler seg.

Lørdag 21. september kan du oppleve Anne B. Ragde i samtale med Trond Åm, leder av Litteraturhuset i Trondheim.

Etter samtalen blir det lagt opp til boksignering og mulighet for å få kjøpt boka.

AVLYST! De som allerede har kjøpt billetter på nett får automatisk refundert kjøpesummen til bankkontoen de ble belastet fra. Har du kjøpt billett i skranken på Kimen må du komme innom for å få refusjon.

Arrangør: Litteraturhuset i Trondheim og Stjørdal bibliotek

Tilbake til arrangementsoversikt