Her kommer noen nyttige ferietips fra oss på biblioteket!

Våre åpningstider er 09.00-16.00 mandag til fredag, og 10.00-15.00 lørdag.

Behold plassen i reserveringskøen i sommer

Hvis du står på venteliste på en bok du vet du ikke har mulighet til å hente i sommer kan du enkelt gå inn på Meg&Mitt og pause reserveringen. Du kan selv velge hvor lang pause du vil ha på den aktuelle reserveringen. På den måten beholder du plassen din i køen.

Logg inn her: https://stjordalbibliotek.no/megogmitt/

 

Logg inn med lånekortnummer/e-post, og din pin-kode. Her får du full oversikt over dine lån og reservasjoner. Du kan også søke etter og reservere bøker derfra.

Sommerles

Barn i 1. – 7. klasse kan melde seg på årets sommerleskampanje. Her registrerer du bøker barnet leser, eventuelt har blitt lest for eller lydbøker. Barna får digitale trofeer, premier og økt leselyst. Les mer om sommerles her: https://stjordalbibliotek.no/sommerles/

 

 

 

 

eBokBib

Skal på reise kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilke bøker man skal ha med. Men, laster du ned appen eBokBib har du øyeblikkelig flere tusen titler rett på mobilen eller nettbrettet. Her finner du bøker og lydbøker. Tilbudet er gratis, og alt du trenger er lånenummeret ditt og pin-kode. Har du glemt pin-koden kan du få ny via Meg&Mitt eller ved å kontakte oss.

 

 

 

Reisebøker

Vi har reiseguider for mange forskjellige destinasjoner. Både i inn- og utland. Kom innom og lån for inspirasjon og tips!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ta med lånekortet på ferie

Skal du feriere andre steder i Norge kan du låne ved alle folkebibliotek! Det enkleste er at du har nasjonalt lånekort. (Dette kan du få ved hvilket som helst bibliotek.) Husk at du også kan levere bøker hos alle norske bibliotek. Har du for eksempel lånt i Kristiansand kan du altså levere det her i Stjørdal.

 

 

 

 

 

Borte bra – men hjemme best?

Det er ganske stille og rolig på biblioteket om dagen. Det er altså en fin anledning for barnefamilier til å ha en fin og rolig lesestund i eventyrkroken.

Når solen titter frem kan vi også anbefale en tur i Kimenparken. Ta med badetøy for avkjøling i vannfontenene. Vi låner også ut uteleker til bruk i parken. En is i Solveggen er også å anbefale!

 

 

 

 

 

 

 

God sommer!

Translate »