Fotosamling – Skatval historielag

Klikk her for informasjon om samlinga og søking

Under kan du søke i Skatval historielag sin digitaliserte fotosamling. Den består av flere tusen fotografier innenfor et bredt register.

Eier av fotografiene er Skatval historielag og ved bruk av fotografiene i publikasjoner skal foreningen kontaktes. Det samme gjelder dersom du er interessert i en papirkopi eller digital kopi av et bilde. Eventuell kostnad er avhengig av bildetype og størrelse.

Skatval historielag har holdt seg til Datatilsynets regler, men hvis det er bilder du likevel ikke vil skal være tilgjengelig for alle, sender du e-post til skathist@skatval.no.

Hvis du vil sende mer informasjon om et bilde til Skatval historielag, eller har andre beskjeder til dem, klikker du på konvolutten oppe til høyre i søkebildet og fyller ut e-post-skjemaet du får opp. Opplysninger om hvilket bilde det gjelder, blir da automatisk sendt med e-posten. Skriv inn skathist@skatval.no i feltet for mottakers e-postadresse for at de skal motta beskjed.

Ønsker du tips om hvordan du kan søke og finne frem til bilder i fotobasen, har Skatval historielag laget en kort bruksanvisning på sine sider. Trykk her for å komme dit.

Translate »