Sommerles

Fra 1. juni til 31. august kan skolestartere og alle i 1. – 7. trinn bli med på Sommerles 2018, sammen med barn fra 370 andre kommuner i landet!

Lag deg en profil på Sommerles.no og les så mye du orker i løpet av sommerferien. Var du med i fjor, kan du bruke samme profil som da. Bøkene du leser mellom 1. juni og 31. august kan registreres på nettsiden, og for det får du poeng! Du kan få både kule digitale trofèer til profilen din og premier som du henter her på biblioteket.

Barn som leser i solen

Du kan lese alle slags bøker, du kan bli lest for, eller høre på lydbok. På Sommerles.no får du også poeng for å lese sommerlesfortellingen, løse oppgaver og registrere kodeord som du finner på biblioteket.

Har du ikke tilgang til internett, hjelper vi på biblioteket deg gjerne med å legge inn bøker for deg. Lag en liste hjemme, og ta den med hit. Husk at det bare er bøker som er lest i perioden mellom 1. juni og 31. august som kan registreres. Sommeren er lang og du har god tid til å tjene opp poeng til trofèer og premier.

Sommerles avsluttes med en forestilling for alle deltakere her i biblioteket. Vi kommer tilbake med tidspunkt.

Boktips for lesestarteren

Boktips for lesehesten

Informasjon til lærere

Informasjon til elever

Translate »