Astrid med armene i siden

Vi avslutter en fantastisk lesesommer med eksklusivt besøk av Marius Molaug, forfatteren av Verdens verste-serien!
Diplomutdeling og andre overraskelser blir det også, lørdag 8. september klokken 12.00 her i biblioteket.

Sommerles er en lesekampanje laget for å motivere barn til å lese av egen lyst.
Barn som leser jevnlig i løpet av sommeren, opprettholder leseferdighetene sine gjennom en lang ferie, noe som merkes når de starter på skolen igjen på høsten.

Å lese i sommerferien har virkelig barna i Stjørdal gjort. Vi har hatt nesten 800 deltakere i kommunen, disse har registrert 7500 bøker, som igjen vil si over 800 000 sider!
Dette syns vi er fantastiske tall, og vi ser en stor økning i antall deltakere i år, mye takket være flinke og engasjerte lærere, og ikke minst foreldre og foresatte som har tatt med barna til biblioteket i sommer.

Vi ser at mange leverer inn bøker tilhørende andre bibliotek, og det gleder oss å se at biblioteket er et spennende sted å besøke mens man er på ferie andre steder i landet.
Bare her på Stjørdal bibliotek har vi lånt ut så mye som 8000 barnebøker i perioden 1. juni til 20. august, og enda er det noen dager igjen av kampanjen.

Alt i alt er vi fryktelig stolte over alle deltakerne våre, som har kommet innom for å låne bøker, lese bøker, hente premier, eller bare fortelle oss at de er med på årets Sommerles. Og vi håper like mange, om ikke enda flere, får lyst til å bli med også neste år.

 

 

Translate »