Biblioteket på nett

Du, som bibliotekbruker, kan lese, høre og se mye forskjellig på nett - helt gratis. Noen av disse tjenestene krever at du logger inn, mens andre er tilgjengelige for absolutt alle.

Flipp

Nå kan bibliotekbrukere i Trøndelag få digital tilgang til 90 populære ukeblader. Logg inn på blader.flipp.no når du er påkoblet bibliotekets nett: Kimen Gjest, og få tilgang i 7 dager uansett hvor du er.
Gå til Flipp sin nettside

PressReader

Digitale utgaver av tusenvis av aviser og tidsskrift fra hele verden. Du får automatisk tilgang når du befinner deg i biblioteket, og du beholder tilgangen i tre dager. Last ned appen eller bruk nettleseren.
Gå til PressReader sin nettside

Bookbites

Lån e-bøker og lydbøker med lånekortet ditt!
Mer om Bookbites

Filmoteket

Filmoteket er bibliotekenes egen filmtjeneste, med over 1800 filmer!
Les mer her

Filmbib

Strømmetjeneste for norsk kort- og dokumentarfilm. Alt du trenger er et nasjonalt lånekort.
Gå til filmbib.no

Verdensbiblioteket

E-bøker og lydbøker på andre språk enn norsk, blant annet arabisk, tigrinja og ukrainsk. Verdensbiblioteket er gratis og åpent for alle i Norge.
Gå til verdensbiblioteket.no

Bokselskap

Bokselskap er en ebokportal hvor du blant annet kan lese norske klassikere, forfatterbiografier, periodeomtaler og tekstredegjørelser. Bokselskap er gratis og åpent for alle.
Gå til bokselskap.no

Bokhylla

Nasjonalbiblioteket har digitalisert mange bøker, aviser og bilder, og publisert dem på nett.
Mer om Bokhylla

Finn ut av det

Lurer du på noe? Her finner du mange ulike nettsider som hjelper deg.
Mer om Finn ut av det

Barn

Lesekroken

Lese- og aktivitetsside for barn. Les og lytt til eventyr på flere språk, syng med på barnesanger, fargelegg, legg puslespill og spill ordlotto. Passordet for stjørdalinger er stjørdal.